trainingen en tarieven

Trainingen

Er zijn gedurende de week een aantal groepstrainingen:

Volwassenen en ervaren jeugd vanaf 12 jaar

Woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur
Zondagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur

De ervaren jeugd is uiteraard ook welkom tijdens de reguliere jeugduren. 

Jeugd van 8 tot 14 jaar

Woensdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur
Zaterdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur 

Vanaf 21 augustus 2024 zijn er twee jeugdtrainingen op woensdag. 
Van 15:00 tot 16:00 voor beginners en van 16:00 tot 17:00 voor ervaren jeugd

Vrije trainingen

Naast deze tijden is de baan, op een enkele vooraf aangekondigde uitzondering na, toegankelijk voor ervaren atleten die ook lid zijn van de survivalrun bond. Het bos achter de container is niet vrij toegankelijk. Vrije trainingen zijn voor jeugd onder de 18 jaar alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassen survivalrunner!

Let op! De baan ligt in een bos. Training bij harde wind is niet verstandig en wordt afgeraden. Groepstrainingen gaan niet door bij te harde wind of onweer. Regen of kou is geen reden voor afgelasting. 

 

Donatie

Om gebruik te maken van de faciliteiten van die Stichting Survivalrungroep Teteringen biedt, zoals deelname aan trainingen en gebruik van de trainingsbaan, vragen we een minimale donatie aan Stichting Survivalrungroep Teteringen.

Het donateurschap begint op de 1e dag van de maand waarin de training wordt gestart. De kosten worden na rato bepaald voor het eerste kwartaal. Daarna wordt per kwartaal rond de eerste van het kwartaal geïncasseerd. De opzegtermijn bedraagt minimaal 1 maand voor de volgende incassoperiode. Opzeggen kan door het sturen van een mail naar info@survivalrungroepteteringen.nl.

Let erop dat we ook om een Survivalrunbond (SBN)-nummer vragen. We vragen iedereen om lid van de bond te worden omdat survivalrunbondleden extra verzekerd zijn op de baan. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid om met survivalruns mee te doen. Lid worden van de survivalrunbond kan via deze link: https://survivalrunbond.nl/lid-worden. De kosten hiervan zijn €20,- per jaar.

De donatie wordt enkel voor onderhoud en uitbreiding van de baan gebruikt en bedraagt:

  • T/m 17 jaar & studenten €30,- per kwartaal
  • 18 jaar en ouder €45,- per kwartaal
  • Gezin €85,- per kwartaal

Hoogte van contributie wordt op basis van leeftijd
berekend. Vanaf 3 donateurs per gezin mag ‘gezin’ worden aangevinkt.

Neem contact met ons op indien je een klein budget hebt. Daar vinden we een oplossing voor.  

De baan betreden mag alleen na inlevering van een ingevulde inschrijvingsformulier met de disclamer. Voor jeugdleden is de handtekening van de ouder nodig.

Het formulier staat hier