Kinderfeestjes

Het survival kinderfeestje is speciaal voor stoere jongens en meisjes die niet vies zijn van een beetje rond rennen in het bos. Nodig al je vriendjes uit en ga op avontuur!

Bij het zien van de grote `speeltuin´ op ons terrein, zijn de kinderen doorgaans door het dolle heen. Samen met een instructeur gaan jullie het survivalbos in. Op het parcours vind je onder andere touwbanen, netten, balken en slingertouwen. De instructeur zal jullie helpen over, onder en tussen alle obstakels door te komen.

Grenzen verleggen, veel lol hebben en goed vies worden, dat zijn de standaard ingrediënten. De rest wordt aangepast aan de groep, het weer en de gekkigheid van de instructeur. Daardoor is elk kinderfeestje anders.

Maak er een onvergetelijke verjaardag van!

PRIJS

U betaalt voor minimaal 8 kinderen €60,- maar het mogen er natuurlijk wel minder zijn. Voor elk kind extra betaalt u €7,50 extra. Voor €2,50 extra is er chips en limonade beschikbaar. Het is ook mogelijk om het feestje af te sluiten met het eten van frietjes met een snack voor €5,- per kind.