Kinderfeestjes

Voorlopig vinden er geen kinderfeestjes plaats. Gemeente Breda stelt dat commerciële activiteiten niet mogen in het bos. Hoewel de inkomsten ten goede komen van de stichting, het materiaal kost tenslotte ook gewoon geld, willen we niet de schijn tegen hebben dat we commerciële activiteiten ontplooien. Wij vinden het ook jammer, maar helaas is de gemeente niet heel erg meewerkend. Onze welgemeende excuses dat jullie kinderen niet het gaafste feestje van het jaar kunnen krijgen. Een alternatief is PACT outdoor in Made, doe Jeroen de groeten van ons.

Het survival kinderfeestje is speciaal voor stoere jongens en meisjes die niet vies zijn van een beetje rond rennen in het bos. Nodig al je vriendjes uit en ga op avontuur!

Bij het zien van de grote `speeltuin´ op ons terrein, zijn de kinderen doorgaans door het dolle heen. Samen met een instructeur gaan jullie het survivalbos in. Op het parcours vind je onder andere touwbanen, netten, balken en slingertouwen. De instructeur zal jullie helpen over, onder en tussen alle obstakels door te komen.

Grenzen verleggen, veel lol hebben en goed vies worden, dat zijn de standaard ingrediënten. De rest wordt aangepast aan de groep, het weer en de gekkigheid van de instructeur. Daardoor is elk kinderfeestje anders.

Maak er een onvergetelijke verjaardag van!

 

PRIJS

U betaalt voor minimaal 8 kinderen €80,- maar het mogen er natuurlijk wel minder zijn. Voor elk kind extra betaalt u €10,- extra. Eten en drinken kan zelf meegenomen worden. Het is in de zomerperiode van 1 april tot 31 oktober ook mogelijk om het feestje af te sluiten met het eten van frietjes met een snack voor €6,- per kind. Dat kan apart gereserveerd worden bij Balemans Ruitersportcentrum, 076 – 571 05 16.